Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΟΥΚΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΟΥ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΣΗ





ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το δωρεάν πρακτικό- βιωματικό εργαστήριο κατασκευής κούκλας με την Αριάδνη Νόβακ, και με  θέμα:
«Η ΚΟΥΚΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΟΥ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΣΗ»
Το οποίο διοργάνωσε ο Σύλλογος  Εκπαιδευτικών  Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης  Ν. Ηρακλείου «Νίκος  Καζαντζάκης»  συνεχίζοντας την υποστήριξη και την  προσφορά προς όλους τους συναδέλφους.
Το σεμινάριο αυτό που υλοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, παρακολούθησαν 150 εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να μυηθούν σε τεχνικές κατασκευής κούκλας, να δημιουργήσουν μόνοι τους τη δική τους κούκλα και να λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά στις σχολικές μονάδες που υπηρετούν.
Η μεγάλη ανταπόκριση των συναδέλφων αλλά και η ικανοποίηση που έλαβαν από το πρώτο κύκλο του σεμιναρίου, δημιουργεί και την υποχρέωση στο Σύλλογο «Νίκος  Καζαντζάκης» να συνεχίσει με ανάλογες δραστηριότητες για την υποστήριξη όλων των συναδέλφων στο δύσκολο έργο τους.

Το δεύτερο μέρος του εργαστηρίου θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των 28ου και 57ου Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου
(Οδός Παπαγιάννη Σκουλά 10 Τ.Κ. 71304 Τηλ. 2810250261).

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ