Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

3ωρη στάση εργασίας



Το Δ.Σ. της  Δ.Ο.Ε,  στην  συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε, κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας  Προέδρων των  Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. και αφού έλαβε υπόψη του τις αποφάσεις και τις απόψεις που κατατέθηκαν αποφάσισε τα παρακάτω:
  • Τη Δευτέρα 16/9/13, πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων της ΟΛΜΕ, κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν.
  • Τη στήριξη και διεύρυνση των δράσεων που είχε αποφασίσει το Δ.Σ. από τις 2/9/2013 με κέντρο την πανυπαλληλική 48ωρη απεργία στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.
  • Το πρωί της 19ης Σεπτεμβρίου, 2η ημέρα της απεργίας, πραγματοποίηση Γενικών Συνελεύσεων των Συλλόγων Εκπ/κων Π.Ε. για να αποφασισθεί κλιμάκωση των κινητοποιήσεων (οι αποφάσεις θα σταλούν στο email ή στο φαξ της Δ.Ο.Ε. ώστε να γίνει εκτίμηση για τη συνέχεια).
 Ο  Σύλλογος  μας  θέλοντας  να  διευκολύνει ακόμα περισσότερο  όσους Συναδέλφους επιθυμούν να συμμετέχουν  στις  αγωνιστικές  κινητοποιήσεις των Συναδέλφων Καθηγητών  προκηρύσσει 3ωρη  στάση εργασίας στην αρχή του διδακτικού ωραρίου παράλληλα  με  την  τρίωρη  στάση  εργασίας της  Δ.Ο.Ε.  Παράλληλα  καλούμε  όλους  τους  συναδέλφους  να  συμμετέχουν  μαζικά  στην  48ωρη απεργία στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου  στα πλαίσια των  κινητοποιήσεων  της  ΑΔΕΔΥ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ