Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Σεμινάριο θεατρικής αγωγής

 Σεμινάριο θεατρικής αγωγής.

Ο Σύλλογος  Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης»  συνεχίζει την έντονη επιμορφωτική δραστηριότητα και την υποστήριξη στο δύσκολο έργο των συναδέλφων εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και διοργανώνει:
 Σεμινάριο θεατρικής αγωγής με στόχο την εξοικείωση των δασκάλων θεάτρου (νηπιαγωγών, δασκάλων, καθηγητών, θεατρολόγων, εμψυχωτών, ηθοποιών) με τις θεωρίες, τις μεθόδους και τις πρακτικές της «θεατρικής παιδείας» στις διάφορες βαθμίδες εκπαίδευσης.
Το εργαστήριο ξεκινάει από την ελεύθερη θεατρική έκφραση ως την οργανωμένη σύνθεση μιας μικρής παράστασης. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, την δραματοποίηση, την μεθοδολογία του εκπαιδευτικού δράματος και της θεατρικής αγωγής θα επιχειρήσουμε μια μεστή αποτύπωση της διδακτικής του θεάτρου στην σύγχρονη εκπαίδευση.
Μια διδακτική πρόκληση, ένα βιωματικό εργαστήριο. Εμψυχώτρια: Τζωρτζίνα Κακουδάκη.
Το  Σεμινάριο  θα  πραγματοποιηθεί από Παρασκευή  1 Νοεμβρίου έως και  Κυριακή 3 Νοεμβρίου και  θα  το  παρακολουθήσουν περιορισμένος αριθμός  ατόμων. Το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου και  οι  δηλώσεις  συμμετοχής  θα  ανακοινωθούν  σύντομα.
 Θα δοθούν  βεβαιώσεις  συμμετοχής  σε  όσους  συμμετέχουν  στο  σεμινάριο.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ