Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση του 20ου Φεστιβάλ Παιδικής Θεατρικής Έκφρασης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
«   ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ   »
Έβανς 83-85(2ος Όροφος)Τηλ/Φαξ 2810-284190 e-mail:dhmotiko@otenet.gr http/sepenk.blogspot.gr
Πληροφορίες: Μπελαδάκης Μανώλης Τηλ: 6974750597
                         Ντρουμπογιάννης Χρήστος 6947244631ΘΕΜΑ:  Διοργάνωση  του  20ου Φεστιβάλ Παιδικής Θεατρικής Έκφρασης.
                            
Ο Σύλλογός μας συνεχίζει  την  παράδοση  που  ο  ίδιος  δημιούργησε στα πολιτιστικά  πράγματα του Νομού  μας  υπηρετώντας  με  συνέπεια  όχι  μόνο το  συνδικαλιστικό  του  ρόλο αλλά  και  με  ευαισθησία δίνει  το δικό  του στίγμα στην  τέχνη  και  τον  πολιτισμό.
            Έτσι φτάσαμε πάλι στην διοργάνωση του 20ου Φεστιβάλ Παιδικής Θεατρικής Έκφρασης και προσθέτει ακόμη μια πολιτιστική ψηφίδα για την ανάδειξη και προβολή του Παιδικού Θεάτρου. Ταυτόχρονα  υποστηρίζει όλους τους συντελεστές του, που με τη συμμετοχή τους στα θεατρικά δρώμενα εξάρουν την αισθητική έκφραση στην Εκπαίδευση ενώ  δίνεται  η  δυνατότητα να προβληθεί  ο  ρόλος  του  Εκπαιδευτικού που δεν  αποτελεί μόνο  φορέα γνώσης  αλλά  και  πολιτισμού.
Το φετινό Φεστιβάλ πρόκειται να πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 26 Μαΐου έως και τo Σάββατο   31 Μαΐου του 2014 στο  Θεατρικό  Σταθμό Ηρακλείου και ώρες 7:00 μ.μ ( Α΄ παράσταση) και  8:00 μ.μ. ( β΄ παράσταση)
            Οι συνάδελφοι εμψυχωτές που επιθυμούν να συμμετέχουν ,καλούνται να γνωστοποιήσουν την πρόθεσή τους  μέχρι την Παρασκευή    21  Μαρτίου , επικοινωνώντας με τα γραφεία του Συλλόγου μας (Έβανς 83-85 , Στοά Μουρτζή  2ος όροφος , Τηλ\ Fax : 2810-284190 ), ή στο τηλέφωνο  6973834196 με την  υπεύθυνη  Έφη  Διαμαντούλη
Υπενθυμίζουμε ότι:

H δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται από:
1.     Την ονομασία του σχολείου και της τάξης  που θα συμμετέχει
2.     Τον τίτλο του έργου κι ένα μικρό σχετικό επεξηγηματικό κείμενο
3.     Ονόματα εμψυχωτών , συντελεστών, μαθητών
4.     Διάρκεια έργου (όχι πάνω από 45 λεπτά)
5.     Φωτογραφία της θεατρικής ομάδος (ψηφιακή μορφή)
Είναι  γνωστό  ότι,
            Το Φεστιβάλ δεν αποτελεί συμμετοχή σε ανταγωνιστικό διαγωνισμό, αλλά λειτουργεί ως άσκηση συμμετοχής και συνέκφρασης για την οποία, όλοι οι μετέχοντες αξίζουν ίσα , και βραβεύονται με σχετικό έπαινο.
  Ακόμη , η βραδιά συμμετοχής του σχολείου σας θα αποτελέσει αφορμή για τιμητική εκδήλωση βράβευσης του συγκεκριμένου σχολείου.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ